static-aside-menu-toggler
  • facebook fill.256x256

 72939d76 8454 47bd 9bd4 e9ebc742d50e

 

   La Banda Jove de la Societat Musical d´Alzira es va formar en 1987, concretament el 9 de febrer va ser el seu primer assaig sota la direcció del mestre Ramon Herrero Garcia. Des de l´any 1989 fins al  2009 va ser el seu director Josep Escandell Vila, músic de la banda i professor de saxofó. Després es va fer càrrec de la direcció David Gonzalez Sanjuan,músic de la banda i també professor de l´escola de música, fins a juny de 2021.

A setembre de 2021 ocupa el lloc de director Victor Gómez Monterde i a setembre de 2022 serà el director d´esta agrupació Alberto Sànchez Castillo, músic de la banda i professor de l´escola de música.

L´agrupació està formada per més de 80 jóvens que procedeixen majoritàriament de l´Escola de la Societat Musical, que forma els músics que més tard formaran part de la plantilla de la banda simfònica.

Al llarg de la seua trajectòria, la Banda Jove ha actuat amb gran èxit per diferents localitats de la Comunitat Valenciana i de la resta d´Espanya com Madrid, Catalunya o Albacete. També a actuat a Andorra.

A Alzira, les seues actuacions són nombroses al llarg de tot l´any, destacant els Concerts de Santa Cecilia, la Nanofest i les desfilades processionals de Setmana Santa i la Verge del Lluch o la processó cívica de la Conquesta d´Alzira el 30 de desembre.

També i amb l´objectiu de promoure els ensenyaments musicals, ha realitzat concerts didàctics per als col.legis d´Alzira.

 

Banda Jove https://societatmusicalalzira.org/ Super User